#1

adidas amsterdam

in Here is your first Forum Mon Sep 04, 2017 1:12 pm
by CarrBush • 3 Posts

Voor het herfst / winter adidas amsterdam 2013 seizoen, gaat Adidas Originals terug naar de basis met de herintroductie van de adidas Originals Rivalry Hi. Geplateerd om dit seizoen in verschillende kleurenwegen te laten vallen, brengt vandaag de eerste afbeeldingen van de Legend Ink op de hoogte. In vintage vorm wordt deze hoogwaardige klassieker gemaakt van gladde suède bovenkant en zitten bovenop een geoxideerde of verontruste zool, een functie die een throwback look en feel biedt. Verwacht dat u in oktober eenmalig wilt uitgeven, kijk naar de adidas Originals Rivalry Hi Legend Ink bij selecte winkels, waaronder Titolo.

Oorspronkelijk gepland om in juli te worden vrijgegeven, waren de deep petrol- en paars / maroon kleurwegen voor de adidas Originals ZX 700 na een paar van juni in het raster geweest. Gelukkig voor jullie allemaal sneakerheads, de mensen over bij adidas hebben niet deze paren geschroefd. In plaats daarvan, jullie kunnen allemaal verwachten dat deze officiële druppel eens deze maand zien. In het geval dat je er echt in slaagt om je handen in een paar te krijgen, kun je nu op Titolo overgaan adidas nmd om je aankopen te doen. Lees verder na de sprong om nog eens een kijkje te nemen op beide eerder genoemde schoppen en laat het ons weten welk paar u het meest graaft.

Met één portie van de adidas Mutombo retro uit de weg, het lijkt erop dat de mensen over bij adidas nog een lijn hebben gekregen en klaar om adidas nmd kopen te gaan. Op 5 oktober zien jullie alle sneakerheads de release van de zwarte / rode / paarse versie van de adidas Mutombo. Volledig uitgerust met een zwarte basis, zullen sneakerheads het moeilijk hebben om de heldere hits van rood en paars te missen die door dit klassieke silhouet worden gespat. Lees verder na de sprong om de nieuwe advertentie te bekijken, samen met een paar foto's van deze komende release. Zorg ervoor dat we ons een lijn laten vallen en ons laten weten of u deze gewrichten de volgende maand opknoping wanneer ze vallen.

De adidas Springlade is al een mooie excentrische schoen, met wat eruit ziet als een klap op palen, wordt nu vrijgegeven in een kleurweg die je adidas nmd heren nog meer POP-ogen zal helpen maken! Deze adidas Springblade Electricity is uitgerust met Neon, of Volt, op de technologische adidas Techfit bovenkant evenals de ademende mesh tong. Elektriciteit neemt een paar andere accenten over de schoen over, maar het zwart op de drie streep adidas branding langs de kant legt de schoenen goed neer en maakt ze zeer aantrekkelijk voor de meeste leeftijden. Alles over deze schoen is gemaakt voor de meest comfortabele trainingen in alle omstandigheden en met de stabiliteit van functies zoals de beschermende hielteller is het moeilijk om fout te gaan. Deze adidas Springblade Electricity's worden in de komende weken meer dan waarschijnlijk op adidas online vrijgegeven, waar u de tegenovergestelde, flip-flopped colorway kunt vinden die ook nu de elektriciteitskleur bevat.

Adidas Originals Gazelle's zijn echt OG in eerste instantie in 1968 en werden door de sportgemeenschap door de jaren heen sterk beschouwd. De marine omvat het premium leren bovenkant op de schoenen, samen met de tonale merkstreepjes langs de zijkanten. Een klassieke witte middelzool zit onder het leer en twee sets veters zijn inbegrepen, ze zijn marine en maroen zodat u ze kunt omschakelen wanneer u het nodig voelt. Er is ook Maroon op het hielblad, evenals de branding op de tong. Deze zijn nu verkrijgbaar bij maat? Voor $ 102 (US). Voel je deze throwback, casual pair of kick? Laat ons weten hoe u zich voelt over de adidas Originals Gazelle OG Leather Navy / Maroon in de onderstaande reacties sectie en blijf bij Sneaker Files voor meer nieuws en updates over alle heetste sneakers!

Komend op adidas y3 de hakken om een paar teaserbeelden te delen met jullie allemaal sneakerheads van de aanstaande ASAP Rocky x Jeremy Scott adidas Wings 2.0 "Black Flag", het lijkt erop dat we een aantal dichte gedetailleerde hoeken hebben om jullie allemaal te voorzien. Flacko en Scott hebben er een team aan om dit zieke paar adidas te creëren dat in lijn is met A $ AP beeldvorming in de vorm van een Black Flag-motief. Lees verder na de sprong om de nieuwe foto's te controleren en zorg ervoor dat u met SneakerFiles controleert om te ontdekken wanneer deze gewrichten vrijkomen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 6 Guests are online.

We welcome our newest member: mp2mmotank
Board Statistics
The forum has 1128 topics and 2387 posts.