#1

adidas amsterdam

in Here is your first Forum Fri Jul 07, 2017 11:19 am
by ColbyJob • 3 Posts

ÿþDe Adidas Tubular X Primeknit Reptile Pack bevat twee adidas amsterdam paren van de nu trendy Tubular X. Beide hebben we gekenmerkt, maar hebben geleerd dat ze apart zijn van een pak van het boomstreepmerk. Die twee vormen de kleine collectie, Shadow Green en Granite. Eenvoudig een van de belangrijkste hoogtepunten over beide paren van de Tubular X is het gebruik van Primeknit materiaal dat zowel in Groen als Graniet komt. Hierna volgt leer dat over de X wordt gebruikt met reptieltextuur, terwijl het Trefoil-logo in het midden is reliëf. Andere details omvatten tonale veters en twee toon midsoles die de look voltooien. Het Reptiel Adidas Tubular X Primeknit Pack is nu begonnen met vrijlating bij adidas Originals retailers. Momenteel zijn de twee beschikbaar bij END Clothing. De kleinhandelsprijs is $ 150 en u kunt hieronder zowel de Graniet- als Schaduwgroene kleurwegen bekijken.

Adidas Y-3 lanceert nu meer paren van de Boost QR Run, die voor het eerst de zomer van 2015 komt. Voor het voorjaar en zomer 2016 heeft het merk een nieuw model dat in een opvallende Electric Blue komt. Met Electric Blue over de teen, veters en voering, wordt de basis gemaakt met een leder en brei textiel combinatie. In het strakke uiterlijk heeft het merk opnieuw Boost technologie geïntegreerd. Daarnaast voegt Adidas White, Gray en Black toe adidas nmd waarmee de Electric Blue meer kan uitstaan. De adidas Y-3 Boost QR Knit Run Electric Blue landt nu bij geselecteerde Y-3 retailers, waaronder stateside boutique Packer Shoes. Momenteel heeft de winkel maten 8 tot en met 12,5 beschikbaar en wordt de verkoopprijs van 410 dollar geleverd. Kijk beter naar de laatste Knit Run van adidas Y-3 door hieronder te scrollen.

Adidas Originals geeft het nieuwe Tubular Defiant-silhouet van de nieuwe vrouwen een linker-veldbehandeling voor adidas nmd kopen het nieuwe Adidas Tubular Defiant Color Contrast Pack, waardoor drie nieuwe iteraties van het model worden gecreëerd met een ware standout-stijl. De Color Contrast Pack ziet de Tubular Defiant gemaakt van een zwaargewicht 22oz. Doek voor een schone, organische look. Elke schoen wordt dan gedompeld in een dikke rubberbehandeling over de hiel sectie, waardoor een adembenemend contrast dat de gladde lijnen van de schoen verhoogt met een agressieve visuele draai. Aangeboden in Off White, Olive and Black paletten met dikke contrastkleuren, is het Color Contrast Pack een demonstratie in de praktijk van de kracht van mode schoeisel met agressieve esthetiek. Blijf scrollen om meer afbeeldingen van het adidas Tubular Defiant Contrast Pack te bekijken. Zij zullen ook beschikbaar zijn op 11 februari 2016 bij Adidas Originals retailers.

Yeezy Season 3 is op het punt om te debuut. Aangezien Kanye West zich klaar maakt voor de onthulling adidas nmd heren van de Madison Square Garden, heeft hij ons een voorbeeld gegeven van twee adidas Yeezy 350 Boost colorways. Er worden twee paren getoond, één met all-white die in het verleden is gezien. Het interessantere paar komt in Light Neon, wat we meestal niet gezien hebben. Ook heeft het Primeknit-materiaal een ander patroon dat een upgrade kan zijn voor deze jaarverslagen. Hieronder kunt u een paar foto's bekijken van wat er eventueel in de toekomst voor de adidas Yeezy 350 Boost zou kunnen worden vrijgegeven. Maar op dit moment zijn specifieke data of zelfs bevestiging dat ze kunnen vallen niet bekend. Zorg ervoor dat u contact met ons opneemt voor updates. Opmerking: Een van de tweets wordt ingezet en moet worden gewassen omdat het niet geschikt is om te zien op werk of school. Als u het wilt bekijken, kijk dan het Twitter account van Kanye West of zie de bijgesneden versie hieronder.

Het laatste model van adidas specifiek voor vrouwen bekend als de pure boost x heeft al een nieuwe feestelijke look voor lente en zomer ontvangen. Het merk heeft een handvol kleuren gelanceerd, maar de adidas Pure Boost X Floral zal zeker een paar koppen draaien. Met een roze en rode kleur mashup, zijn de schoenen voorzien van geventileerde mesh bovenkanten voor ademendheid, geholpen bij die lange ritten. Ook een Floral grafisch bedekt de bovenkant met Navy gewerkt, terwijl meer Navy dan op de overlays wordt geplaatst. Andere details omvatten een White Boost midsole en Pink Outsole. Op het moment van schrijven heeft de Flora adidas Pure Boost X geland bij selecte retailers in Europa zoals Suppa. De verkoopprijs is ¬ 120,00, die ongeveer $ 134 USD bedraagt. Meer adidas locaties zouden hen in de komende weken moeten hebben, maar nu kunt u meer afbeeldingen hieronder bekijken.

Adidas Originals blijft hun Tubular aanbieding voor de lente zomer 2016 versterken met een nieuwe nieuwe release van het Adidas Tubular Radial Marle Pack. De Tubular Radial maakt gebruik van nieuwe gereedschappen, waaronder een gewaagde nieuwe Tubular sole, premium adidas y3 materialen en texturen, die een minimalistisch ontwerp vormen, geïnspireerd door de agressieve ontwerpen van de jaren '90. Met zijn ongeëvenaarde mix van klassiek drie-strepen DNA, agressieve design perspectieven en technische aspecten, biedt de Tubular Radial een alternatief progressief sneakersilhouet voor het seizoen. De seizoenspakket beschikt over twee tonale kleurwegen in marineblauw en grijze marle, die allebei een all-white handtekeningmidsole hebben, waarbij de ontwerpelementen van het nieuwe grensbrekende sneakermodel worden gemarkeerd, waardoor de boorbrekende designethos door Tubular wordt voortgezet. Adidas Originals retailers zullen de adidas Tubular Radial Marle Pack op 11 februari 2016 loslaten. Kijk eens naar de twee paren hieronder.

Scroll up


Visitors
0 Members and 5 Guests are online.

We welcome our newest member: mp2mmotank
Board Statistics
The forum has 1128 topics and 2387 posts.